2013. július 16., kedd

INFINITE!

Annyeo!/Hello!

Tudjátok milyen nap van! INFINITE nap emberek! Július 16, INFINITE comback! Komolyan, direkt csinálják! Szegény kis érzéseim! Először volt 2NE1, tegnap EXO, most INFINITE, holnap után B.A.P, most KOMOLYAN!

Ez a srác!! LOL
Oké, lássuk csak. Az INFINITE a "Be mine", és a "BTD (Before the Dawn)" óta a barátunk. A tavalyi nyár meghatározó elemei voltak, felváltva hallgattuk őket Wooyoung "Sexy Lady"-jével és a B2ST  "Beautiful Night"-jával, tény, hogy egy év lemaradással...^^"

"Be Mine"


"BTD"

Aztán szép sorban megismertük a többit: a "PARADISE"-t,



aztán a "Nothing's over"-t,


és mondhatom, hogy teljesen odáig voltunk érte. A "voltunk" a húgomra és rám vonatkozik, ő az én társam a bajban. ^^ Nem is kell mondanom, hogy tudjátok, teljesen beléjük estünk, főleg a húgom, aki azóta is az egyik legnagyobb Mungsoo oppa a.k.a "L" fan a világon. Ja, persze, miért is ne, huh? Modell, színész, énekel táncol, bébi arca van, és szerintem említenem sem kell, hogy a csapat "visual"-ja (arca)... röviden tökéletes. Nem hiszitek?

Ladies and Gentleman, L !

Igen, de az INFINITE nem elégedett meg egy tökéletessel, neki kettő kellett, úgyhogy adoptálta az ennivaló maknae-t (legfiatalabb) SungJong oppa-t azzal a cuki macska arccal, és gyönyörű hanggal.


Ha már volt két cica a csapatban, de kit rakjunk az élére?? "Egy hörcsögöt!" - volt a válasz, és így itt van nekünk Leader Sunggyu oppa!

"HörcsögGYU"
Most, hogy a 7 tagból 3-ról kiderült, ami kiderült, már csak négy van. Például az elragadó Dongwoo oppa, és az ő óriási kedves mosolya!


Már beszéltünk cicákról és hörcsögökről, akkor már csak egy dolog hiányzik. Hol vannak a kiskutyák?? Itt, úgy hívják Woohyun oppa, és ő egy speciális kutyi, mert nem csak a Holdnak énekel.


Tudjátok ki a legszomorúbb ember a világon?? Tudjátok, hogy ki az akit körbe-körbe lehet kocsikáztatni, és ettől jó kedve lesz? Tudjátok, hogy ki az "alma haj" királya? ...Nem? Az rossz. . . ő Sungyeol oppa!



Kinek vannak a világon a legkisebb szemei?? Na kinek?? Sunggyu-nak LOL! De akkor még is ki ez a srác?! Dobpergést, mert itt jön Hoya oppa, a mi férfias rapper-ünk!


Miért is mondtam el ezt most mindet? 

Mert itt a "Destiny" emberek!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése