2013. július 15., hétfő

Exo+Wolf+Drama!

Annyeo!/Hello!


omo...omO..oMO...OMOOOO! Kiadták! Kijött! Itt van és végre megnéztem! Srácok EXO, Wolf Dráma verzió!!! Nos igen, az SM megint megszívatott minket, de végre!
Aki nem tudná, hogy miről hablatyol ez a liba itt, elmondom röviden:
Tavaly tavasszal megjelent az EXO, a 12 szuperhelyes űrlényecske egyenesen az EXO bolygóról. Akkor még két részben voltak: EXO-K és EXO-M. Az Exo-K koreaiul énekel, koreai tagjai vannak és Koreában népszerűsítették magukat, míg az EXO-M Kínában kínaiul, a 6-ból 4 kínai származású taggal tarolt. Elhozták nekünk a MAMA című mini-albumot, aminek mind a 6 dalát a mai napig hallgatom. Címadó dal a MAMA-hoz (jobbra), és a History-hoz (lent), valamint a What is love?-hoz klip készült.
 

 Egy évnyi várakozás után,  idén nyár elején megint elkápráztattak minket, amikor az SM honlapján megjelent a WOLF (lent), és a boltokban kapni lehetett a XOXO-t, az EXO első nagy albumát. XOXO: Kiss az EXO-K-tól és Hug az EXO-M-től. A felállás maradt, még mindig két EXO van, de már mindenhová együtt járkálnak, és közösen promócióznak, mert "We are one, we are EXO!"





Ami még jobb ebben az évben, hogy láthatjuk a srácokat szép számmal. Tavallyal ellentétben ugyanis most engedik őket TV-műsorokban (tegnap néztem meg a Weekly Idol-t), és a rádióban(!), és talán többet lépnek fel, mint egy éve. A fanoknak egy szava sem lehetett. Egy dolog azonban nem klappolt. Ugyanis ígértek nekünk dráma verziót. és vártunk is rá 1 hónapot, és a teaser-eket nézegettük oda-vissza, és azt hittük nem lesz. DE! MA! Itt van! Luhan oppa főszereplésével! Végre! Oké, szerintem befogom a szám, és mutatom.

"Geure Wolf! Nega Wolf! AHUUU!"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése