2013. július 15., hétfő

Comeback!

Annyeonghaseyo! / Hello!

Találjátok ki milyen nap van! 2NE1 - FALLING IN LOVE NAP!


Wohoo srácok! Kb. 3 órája került fel a videó YT-ra, a 2NE1 hivatalos csatornájára, és.. és.. én csak.. oké ezt nem bírom! Haha... oké, mély levegő. Csak hogy mindenki számára világos legyen, a 2NE1 egy éves kihagyás után tért vissza. BOOM!!!

Zi-Ah-Co

Annak aki még nem ismeri őket, egy gyors leírás:
  • Aki a tánc alatt a piros ruhát viseli, ő CL a csapat kapitány. Rapper szerepet tölt be, és tényleg a világ legaranyosabb kapitánya, aki tényleg gondoskodik a csapattagjairól. (és mellesleg nem rég szóló karrierbe is kezdett: CL - THE BADDAST FEMALE
  • A szőke, nagyon vékony csajszi Sandara, Sandara Park, és tulajdonképpen ő énekes és rapper is(...oké, neki is van szóló dala: SANDARA - KISS)
  • A fekete Minzy, aki főleg táncol és rappel, de neki is egészen jó hangja van, úgyhogy énekelni is befogják.
  • Nem utolsó sorban pedig a barna, tépett hajú Park Bom, aki a hangjával hódít (... szóló: PARK BOM - DON'T CRY, PARK BOM - YOU and I)
Srácok, ki látta? Ugyanis azok láthatták: milyen a "2NE1 Style". Csillogás és villogás és kis királynők mindenfelé..  Valahol fél úton van "badass" és "cute" között, és wáo! Ami pedig a legjobban meglepett, az-az, hogy táncolnak.. mert még sohasem láttam ennyire megkoreografált táncot tőlük.(Ami nem baj, oké?) Egy szó mint száz: "I am falling in love with this."

Hát ez valami zseniális!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése