2013. július 17., szerda

B.A.P és a Hurricane!!

Annyeo!/Hello!



EZ, EZ  a videó az, amiért ez a poszt most születik. Ez az, amiért a B.A.P Tumblr most ki van tapétázva Las Vegas-szal. Ez az, amiért gif-ek ezrei készülnek most. Ez az, amiért fan-ok millióinak vannak most érzelem-túltengései. 

A Mato-bolygóról érkezett nyuszik /ha nem világos ez a bolygós/nyuszis cucc, itt egy kis segítség), akik egyszerűen képtelenek pihenni, ismét előrukkoltak egy újdonsággal, ami nem is az első újdonságuk, a hónapban. Tudom-tudom, hogy arra gondoltok, hogy "OMG, mi a baja ennek az őrült csajnak?!".
Nyugi-nyugi, nincs semmi baj, de akár csak a többi fangirl, én is teljesen be vagyok zsongva, hiszen az egyik legkedvencebb K-POP bandám, legújabb számáról van szó. (Jajj~ Megint kezdem.. ><)

Na, mielőtt nekilátok a bevezetésnek, a Hurricane -be, azt tudnotok kell, hogy a B.A.P gyakorlatilag minden 2. hónapban kiad egy új számot. 

Tehát, a B.A.P - Hurricane -je ez, srácok, ami tegnap került fel, a TSEnt /az az ügynökség, ahol a B.A.P dolgozik/ YouTube csatornájára, hivatalosan pedig ma jött ki. Gondolom most már világos mindenkinek, hogy nem csináltak egy hurrikánt, hanem ez a legúj.... öhm.. szóval ez nem egy hurrikán, hanem a szám címe, amivel a posztot kezdtem.
A fiúk ugyanis júliusra egy különleges comeback -et terveztek, ami 3 dalból áll. Az első volt a Coffe Shop ami június végén jött ki.

Coffe Shop MV

A második, a már oly sokat emlegetett Hurricane, és a 3. számra még várnunk kell egy kicsit, bár ahogy a B.A.P-ot ismerjük nem sokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése