2013. július 15., hétfő

Golden Disc Awards...2!

Folyt. köv. emberek!

Jelentkezem a Golden Disc Awards, a Malajziában tartott kétnapos díjkiosztó második felével! Az első nap mozgalmas eseményei után megérkeztek a második nap történései is, szóval ideje volt munkába állnom.


"Here we go!" Engedelmetekkel szépen sorrendben minden kis győzteskét bemutatok nektek.
Ahogy a Gayo-n (tudjátok, az év végi koncert) mondják: "Music! Start!"

Kezdjük elsőként a kihagyhatatlan, és nem észrevehetetlen PSY és a "Gangnam Style" nyerte a "Digital Daesang"-ot, a legsikeresebb szóló- vagy csapatalbum számban.

Gratulálunk PSY! / PSY - Gangnam Style

 Második díjunkat a rookie-k kapták, akiknek száma igencsak megnőtt az elmúlt egy évecskében, hiszen rengeteg rookie stílusú banda és szólista debütált, és meghódította Koreát. A rengeteg nagyszerű művész színvonala miatt patthelyzet alakult ki, így a "Rookie Award"-ot Lee Hi, Ailee és a B.A.P is magáénak tudhatja.

Gratulálunk Ailee! / Ailee - Heaven

Gratulálunk Lee Hi! / Lee Hi - 1.2.3.4

Gratulálunk B.A.P! / B.A.P - No Mercy

A harmadik díjat a népszerű divatújság, a CéCi ajándékozta a legstílusosabb sztárnak, bandának. Nyertese ki más is lehetne, mint a BIGBANG leader-je ,(vezető), G-Dragon sárkányőfelségessége, és az egyedi divat császára?

Gratulálunk G-D! / G-Dragon - Crayon

A nap negyedik díját a SAMSUNG hozta el. A "Samsung Galaxy Star Award" idei galaktikus sztárai a SISTAR lányok lett! Nagy sikert aratott a "Loving U" dal, aminek szexi csípőmozgását a fiúk is másolják, élő koncerten, összeállított csapat formájában. (Loving U fiú verzió)

Gratulálunk SISTAR! / SISTAR - Loving U

Ötödik díjunk az "InStyle Fashionista Award", tehát a legkülönlegesebb saját stílusú művész címét Lee Hong Ki, az FT Island énekese nyerte el!

Bae Suzy és Lee Hong Ki, akinek gratulálunk! / FT Island -  I wish

Hatodik díjunk az egész világot beleveszi a számításba, hiszen az "MSN International Award" azokat a koreai bandákat/szólistákat részesíti elismerésben, akik a legnépszerűbbek külföldön. Ez a szuper teljesítmény a manapság is európai turnéján lévő BIGBANG-et illeti. Igazságos döntés. A BIGBANG szépen lassan hódította meg egész Ázsiát, és most szépen lassan Európa bekebelezésére készül, teljesen önerőből. Arcként pedig itt van nekünk újra GD, aki az egész BB nevében vette át a szobrocskát.

Gratulálunk BIGBANG! / BIGBANG - Fantastic Baby

A hetedik díj a legjobb hip-hop/rap csapatnak járt. Az igazi seniornak számító Epik High tarolt, és lazán zsebre vágta a "Best Hip Hop Star Award"-ot, amit nagyon meg lehet érteni, hiszen a banda összes három tagja rap-zseni.

Gratulálunk Epik High! / Epik High - DON'T HATE ME

Nyolcadik díjunkat a "Best Single Album Award", aminek a legjobb album tulajdonosa örülhet: A Teen Top! Imádom ezeket a srácokat, amióta csak ismerem őket. Tapasztalatból mondhatom, hogy mindenkinek megvan a helye, a szokásos rapper-énekes-táncos posztokon van egy-egy ember, és sorra törik össze a női szíveket szerelmes dalaikkal.

Gratulálunk Teen Top! / Teen Top - Be ma girl

Kilencedik a "Disk Bonsang" díj, amit egy egész rakat csapat elnyert, szóval csak azokat részletezem, akik eddig még nem voltak..ha nem baj..
Nyerteslista: - B2ST
                       - CN Blue
                       - FT Island
                       - KARA
                       - SHINee
                       - Super Junior, azok akiket már megismertettem veletek.
                      Akiket viszont még nem, az a B1A4 és a 4MINUTE.

Gratulálunk B1A4! / B1A4 - Baby Goodnight

Gratulálunk 4MINUTE! / 4MINUTE - Volume Up

Hát ennyi volt. Ezzel lezárult a koncertsorozat és az összes szobrocska gazdára talált. Túl vagyunk körülbelül kétlemeznyi zenén és egy hadseregnyi arcon, szóval mindenki memorizálhat! Remek buli volt, azt remélem, bárcsak én is részt vehetnék egyen! De, fel a fejjel és "Be Happy!". Minden európai rajongónak jelzem most, hogy a jövő évi Golden Disc Awards-ot Európában tervezik megtartani! Hát nem nagyszerű?

*asdfghjklw*FANGIRLING!!*

Én pedig még egyszer GRATULÁLOK MINDENKINEK, és A SOK NAGYSZERŰ TELJESÍTMÉNYHEZ, és most már megyek aludni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése