2013. július 15., hétfő

Golden Disc Awards!

Ki követte végig az elmúlt két napban a 27. GDA-t, az-az Golden Disc Awards-ot??

 

Újabb díjkiosztó történt, ezúttal már a 27., ugyanis Korea már rengetegszer rendezte meg ezt a nagyszerű eseményt, amit egyébként a koreai Grammy-nak neveznek. Idén Malajziában, Kuala Lumpurban dübörgött a koncerttel összekötött gála.

Kuala Lumpur ^^
     Úgy sajnálom, hogy nem mehettem el. De még jobban sajnálom, hogy még élő közvetítés sem volt a neten, hogy legalább úgy nyomon kövessem a Vörös Szőnyeges bevonulást, és persze magát a show-t is... Fel a fejjel emberek, nem dőlt össze a világ! Mert hát mire nem jó a You Tube és a lelkes rajongók, akiknek nagyon hálás vagyok, hogy legalább külön-külön feltöltötték a fellépők koncertjeit! ^¸^

A két napos rendezvény mindkét napján osztogattak díjakat, szóval lássuk a nyerteseket. Arra gondoltam, a nyertes alá beszúrom azt a dalt, amelyik a legnépszerűbb a nyertes albumról.

Első díjunk a "Big Deasang" nevet viseli, ami annyit tesz, hogy a "Nagy Díj", aki az "Artist of the Year" ("Az év művésze") jelöltje közül kerül ki, tehát a legjobbak legjobbja. Nyertese ebben az évben a Super Junior!

Gratulálunk SuJu! / Super Junior - Sexy, Free and Single M/V

Második díjat, akarom mondani díjakat, ketten is kaptak, az úgynevezett Rookie Award-ot (Rookie Díj).
Elsőként a tavaj debütált, ám azonnal nagy népszerűségre szert tevő EXO-K,

Gratulálunk  EXO-K! / EXO-K - MAMA

másodszor pedig a második albumával jelentkező Juniel.

Gratulálunk Juniel! /Juniel - Bad Man

Harmadik díjunk a "Best Dance Performance Award" ("Legjobb Tánc Előadás")néven létezik, melyet idén a "Trouble Maker", az-az 4MINUTE HyunA és B2ST HyunSeung valósítottak meg.

Gratulálunk "Trouble Maker"! / HyunA és HyunSeung - Trouble Maker




Negyedik díjunk is a tánchoz kapcsolódik, de ez esetben a csapatok tánctudását bíráljuk a "Best Group Dance Performance" ("Legjobb Csapattánc") szobrocskával. Talán nem meglepő, ha azt mondom, hogy a 7 tagú INFINITE-nek sikerült zsebre vágni a kitűntetést.

Gratulálunk INFINITE! / INFINITE - The Chaser

Ötödik díjunk, "Next Generation Star Ward". Egy jóslás. A szavazók szerint, vagyis a fan-ok szerint ez a csapat fog majd nagy sikereknek örvendeni a jövőben. Az általam is nagyon kedvelt BTOB szipkázta be első ennyire rangos díját, aminek rajongóként én is nagyon örülök!

Gratulálunk BTOB! / BTOB - WOW

Hatodik díjunk "MSN Southeast Asia Award" ("MSN Észak-Dél Ázsia Díj") gazdája is a Super Junior lett. Mivel szerintem nem szeretnétek ugyan azt a dalt meghallgatni még egyszer, gondoltam elhozom nektek a legeslegújabb, alig 1 hetes "Break Down" című számukat.

Újabb Gratu a SuJu-nak! / Super Junior - Break Down

Hetedik a "Malaysia's Most Favorite Star Award", tehát Malajzia Legkedvencebb Sztárai pedig a CNBlue és a KARA lettek!
Gratulálunk CNBLue! / CNBLue - I'm sorry

Gratulálunk KARA! / KARA - Pandora

Nyolcadik díjunkat a B2ST kapta, mert hát ők lettek a "jTBC Best Artist Award", theát a jTBC Legjobb Művészei!
Gratulálunk B2ST! / B2ST - Beautiful Night

Kilencedik díjunk által kiderült, ki a legnépszerűbb.  A "Popularity Award" győztese az Ázsiában egyik legnagyobb rajongótáborral rendelkező csapat, a SHINee lett.

Gratulálunk SHINee! / SHINee - Sherlock

Tizedik díjként pedig a producereket díjaztuk, így a "Golden Disc Producer Award", tehát a Golden Disc producere Han Sung Ho, az FNC Entertaintment szorgos hangyája lett.

Gratulálunk Han Sung Ho!
Rengeteg díj, nemde? Nem beszélve arról, hogy ez csak az első nap volt! A GDA második napján is rengeteg trófeát osztottak ki. Mit jelenthet ez? Legfőképp még több képet és zenét, na meg egy egyre hosszabb bejegyzést...^^"

Oké-oké. Az első napról ennyit. Na de van nekünk még egy, ami még több zenét rejt, és még több emberi szobrocskát.  Szeretnétek tudni, mi történt a második napon? Most gonosz leszek, és azt mondom: Erről majd legközelebb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése